Unieke vergaderlocatie Utrecht

Weg van de dagelijkse hectiek, samen met het team tot goede inzichten komen. Ook al ben je in het centrum van Utrecht, in ons huis aan de Nieuwegracht heerst een serene rust en vind je alles wat je nodig hebt voor een inspirerende vergadering of heisessie.

 

We hebben meerdere grote en kleinere kamers voor in totaal maximaal. ca. 150 personen.

 

Even uiteen met de groep? In het restaurant of een van de pantry's, in de tuin of op de werf vind je altijd wel een plekje. Sluit je dag speciaal af met een borrel en/of feestelijk diner.

Trainingslocatie Utrecht centrum
Vergaderlocatie Utrecht

Comfortabele vergaderruimte

De kamers binnen onze vergaderlocatie zijn met een oppervlakte van 70 tot 90 m² lekker ruim, met plafonds tot wel 4 meter hoog. Zo valt overal veel daglicht binnen en is het ook in de ruimte goed mogelijk uiteen te gaan in kleinere groepjes.

Alle ruimtes zijn voorzien van flexibel meubilair, airconditioning, 85 inch display of beamer, audio en flip-overs inclusief stiften/pennen/sticky notes. De apparatuur is plug & play, en we staan voor je klaar om te helpen bij het opstarten van je presentatie. Is de groep wat groter? Dan kan je overwegen onze speaker met draadloze microfoon(s) te huren.

De vergaderzalen hebben een sfeervol design waardoor je je direct thuis voelt. De vergaderruimtes hebben een goede akoestiek door tapijt op de vloeren en beschikken over verlichting die zowel warm als praktisch is.

doorkijk-kleiner.jpg

Perfecte hybride vergaderingen

Zijn er deelnemers die niet fysiek kunnen nemen aan de meeting? We faciliteren perfecte hybride meetings met behulp van de Meeting Owl PRO. Zo is iedereen duidelijk in beeld tijdens een videovergadering. Met maar liefst 8 microfoons is iedereen altijd goed verstaanbaar. Door de speciale focus functie richt de OWL Pro zich meteen op degene die op dat moment praat. Compatibel met Microsoft Teams, Google Meet, Zoom, etc. Onze vergaderlocatie is hiermee zeer geschikt voor hybride vergaderingen.

Schermafbeelding 2022-04-06 om 19.19.47.png
3E3A8847def.jpg

De hele dag heerlijk eten en drinken

In ons eigen sfeervolle restaurant met uitzicht op de tuin serveren we heerlijke verse lunch met biologische en lokale producten. Het restaurant en de bar lenen zich ook goed voor een afsluitende borrel of dinerbuffet.  Zo vind je in Quinton House ook de ideale  vergaderlocatie voor strategiedagen, heisessies en teamontwikkeling. Even de gedachten verzetten? Onze ruime tuin met een oppervlakte van zo'n 400 m² is voor alle gasten vrij toegankelijk.

Hybridge vergadering

Capaciteit vergaderruimtes

sittingroom_ACD6DF.png

Sitting Room

theater     50 personen 

u-shape   22 personen

kring         28 personen

cabaret    35 personen

greatchamber_61605D.png

Great Chamber

theater     80 personen 

u-shape   28 personen

kring         35 personen

cabaret    44 personen

drawingroom_0B6B80.png

Drawing Room

theater     50 personen 

u-shape   20 personen

kring         28 personen

cabaret    35 personen

skyparlor_C2BFBA.png

Sky Parlor

theater     50 personen 

u-shape   22 personen

kring         26 personen

cabaret    30 personen