top of page
Vergaderlocatie Utrecht

Vergaderlocatie Utrecht

Vergaderen in het centrum van Utrecht en op zoek naar een sfeervolle vergaderlocatie? Een inspirerende plek die goed bereikbaar is, waar je gastvrij ontvangen wordt en alles perfect voor je geregeld is? Dan is Quinton House dé plek voor jouw vergadering.

Waarom?

  • Keuze uit diverse ruime vergaderzalen voor groepen van verschillende formaten (4 t/m 95 personen).

  • Goed bereikbaar met OV, fiets en auto, of via een mooie wandelroute langs de Utrechtse gracht.

  • Geschikt voor vergaderingen, teamsessies, managementoverleggen, strategiedagen, informatiebijeenkomsten, conferenties en teambuilding.

  • Uitstekende voorzieningen, waaronder een eigen restaurant & bar.    

  • Een historisch grachtenpand in boutique-stijl met grote binnentuin.

vergaderlocatie utrecht centrum
Vergaderlocatie Utrecht binnenkant

Offerte aanvragen vergaderlocatie Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor je vergadering, managementoverleg of teamsessie in Utrecht? Reserveer direct één of meerdere vergaderruimtes of maak een vrijblijvende afspraak om langs te komen en de sfeer te proeven. Wij doen je graag een voorstel voor een passend programma.

 

Bel ons op 030 - 227 1569.

Vergaderen in hartje Utrecht

Close-up van het eten

Quinton House is een bijzondere vergaderlocatie. Gelegen in een monumentaal pand aan de Nieuwegracht vergader je met collega’s onder het genot van onze in-house catering.  Buiten de vergadering om, is er de mogelijkheid om te genieten van een volledig verzorgd lunchbuffet in de Living of in onze riante binnentuin.

 

Bij ons, in hartje Utrecht, vind je de benodigde rust en inspiratie voor een succesvolle bijeenkomst. Ideaal om met je team en collega’s bij elkaar te komen. Zin om tussendoor een frisse neus te  halen? Dat kan in onze eigen binnentuin, met een wandeling langs de gracht, of in het nabijgelegen Lepelenburgpark.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze unieke vergaderlocatie in Utrecht? Vraag vandaag nog een offerte aan of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze sfeerkamers

We hebben meerdere ruime sfeerkamers voor kleine en grotere gezelschappen. Al onze kamers hebben ramen die uitkijken op de binnentuin of de Utrechtse gracht. Daarnaast heeft de Drawing Room zelfs toegang tot ons eigen dakterras, waar je via de openslaande deuren kan genieten van een koffie in de zon.

 

Behoefte aan meer privacy? Neem dan een kijkje in onze Sky Parlor. Hier vind je nét dat stukje extra rust en beslotenheid dat je najaagt. In de Sky Parlor is er namelijk een goed dempende akoestiek en maak je gebruik van een eigen pantry en toiletgroep.

 

Wanneer je klaar bent met de serieuze zaken, stap je naar beneden. Daar bieden wij de ruimte om informeel met elkaar bij te praten onder het genot van een drankje en een snack. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze Living of Kitchen, waar je vriendelijk en snel aan de verfrissing geholpen wordt die je op dat moment nodig hebt.

Meeting room
Grote meeting room
Dakterras
Sfeerimpressie interieur

Geschikt voor hybride vergaderingen

Lukt het niet iedereen om fysiek bij onze vergaderlocatie in Utrecht  aanwezig te zijn? Geen probleem: met behulp van de Meeting Owl PRO regelen wij een perfecte hybride meeting en kan iedereen gemakkelijk aansluiten.


Zo is iedereen duidelijk in beeld en goed verstaanbaar tijdens de videovergadering. Voordeel van Owl Pro is de speciale focus functie. Deze richt zich op degene die op dat moment praat. Het systeem werkt probleemloos met Microsoft Teams, Google Meet en Zoom.

Van alle faciliteiten voorzien

microfoon logo
airco logo
whiteboard logo
wifi logo
schrijfwaren logo
led scherm logo

Zeer grote (85 inch) displays

Audio (microfoon optioneel)

Verrijdbare flip-overs en whiteboards

Airconditioning

Vergaderaccessoires en schrijfwaren

Gratis Wi-Fi

Goed verzorgde catering

Een vergadering, managementoverleg of strategiesessie bij Quinton House Utrecht gaat hand in hand met goed verzorgde catering.

 

Circulaire koffie, biologische thee en water, allen van hoge kwaliteit, staan de hele dag vrij ter beschikking. In ons restaurant, De Living, serveren we lunch, diner of borrel. Bij mooi weer kun je in onze tuin op het terras lunchen. Tussendoor vind je fijne snacks & bites in de Kitchen en Pantry’s.

 

De dag afsluiten met een gezellige borrel en/of diner? Ook dat verzorgen wij graag voor je. Bekijk hier onze arrangementen.

Belegde broodjes

Capaciteit vergaderruimtes

Sitting Room

theater     50 personen

u-shape   22 personen

kring         28 personen

cabaret    35 personen

sitting room logo

Sky Parlor

theater     50 personen

u-shape   22 personen

kring         26 personen

cabaret    30 personen

sky parlor logo

Great Chamber

theater     80 personen

u-shape   28 personen

kring         35 personen

cabaret    44 personen

great chamber logo

Cabinet

Boardroom 6-8 personen

3.png

Drawing Room

theater     50 personen

u-shape   20 personen

kring         28 personen

cabaret    35 personen

drawing room logo

Quinton's office

Boardroom 10-12 personen

2.png
vergaderlocatie utrecht cs

Makkelijk bereikbaar

Quinton House vergaderlocatie Utrecht bevindt zich middenin de stad. Wij zijn goed en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, de fiets en auto en bevinden ons dicht bij Utrecht Centraal.

Veelgestelde vragen

Wat zijn beschikbare data voor vergaderingen en hoeveel personen kunnen de ruimtes accommoderen?

        We hebben verschillende ruimtes om verschillende aantallen mensen te accommoderen, geschikt tot maximaal 95 personen. Voor meer specifieke informatie, bekijk welke kamers we aanbieden en vraag een offerte aan voor de gewenste datum.

Wat zijn de kosten voor het huren van een vergaderzaal?

        De kosten variëren per kamer en voor hoeveel dagdelen de kamer gewenst is. Kijk op onze pagina met kamers voor de prijzen per kamer per dagdeel.

Wat zijn de opties voor lunch of snacks tijdens een vergadering?

        Koffie, thee en water zijn de hele dag beschikbaar. Daarbuiten bieden wij verschillende extra arrangementen, zoals voor een halve dag met een heerlijke break/snack, een hele dag, voor de borrel of voor het diner. Bekijk hier meer over de mogelijkheden van eten en drinken.

Hoe duurzaam en milieuvriendelijk zijn de vergaderlocaties?

        Onze catering wordt zoveel mogelijk duurzaam en lokaal ingekocht. Hieronder valt een gezond ontbijt, verrassende lunch en een heerlijk diner. Tijdens de pauze vind je ook fijne snacks, zoals chocolade, noten en hartige crackers.

bottom of page