Vergaderlocatie Utrecht

Weg van de dagelijkse hectiek en samen met het team tot goede inzichten komen. Ook al ben je in het centrum van Utrecht, in ons huis aan de Nieuwegracht heerst een serene rust en vind je alles wat je nodig hebt voor een inspirerende vergadering of heisessie.

 

We hebben meerdere grote en kleinere kamers voor in totaal maximaal. ca. 150 personen.

 

Even uiteen met de groep? In het restaurant of een van de pantry's, in de tuin of op de werf vind je altijd wel een plekje. Sluit je dag speciaal af met een borrel en/of feestelijk diner.

Trainingslocatie Utrecht centrum
Vergaderlocatie Utrecht

Onze vergaderzalen zijn met een oppervlakte van 70 tot 90 m² lekker ruim, met plafonds tot wel 4 meter hoog. Zo valt overal veel daglicht binnen en is het ook in de ruimte goed mogelijk uiteen te gaan in kleinere groepjes. Alle ruimtes zijn voorzien van flexibel meubilair, airconditioning, 85 inch display of beamer, audio en flip-overs inclusief stiften/pennen/sticky notes.

doorkijk-kleiner.jpg

Perfecte hybride vergaderingen

Zijn er deelnemers die niet fysiek kunnen nemen aan de meeting? We faciliteren perfecte hybride meetings met behulp van de Meeting Owl PRO. Zo is iedereen duidelijk in beeld tijdens een videovergadering. Met maar liefst 8 microfoons is iedereen altijd goed verstaanbaar. Door de speciale focus functie richt de OWL Pro zich meteen op degene die op dat moment praat. Compatibel met Microsoft Teams, Google Meet, Zoom, etc.

Schermafbeelding 2022-04-06 om 19.19.47.png

In ons eigen sfeervolle restaurant met uitzicht op de tuin serveren we heerlijke verse lunch met biologische producten. Het restaurant en de bar lenen zich ook goed voor een borrel of dinerbuffet. Onze ruime tuin is voor alle gasten vrij toegankelijk.

Hybridge vergadering