top of page

Onze kamers

Ons huis heeft vele kamers, van klein tot groot. Er is een ruime tuin, een tuinhuis, een werfkelder met toegang tot de Gracht. Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren is mogelijk in het restaurant, de keuken of in de buitenlucht. Samen komen we tot een passend programma.

De vermelde prijzen zijn exclusief btw.

sitting room

begane grond

Sitting Room

Deze ruime kamer aan de grachtzijde van het huis ademt historie en karakter, met plafonds op bijna 4 meter hoogte. Geschikt voor groepen tot 55 personen. Voorzien van 85" beeldscherm en audio.

1 dagdeel € 350,-  2 dagdelen € 600,-

sitting room logo
living

begane grond

Living

De Living vormt samen met de Kitchen het hart van het huis. Het restaurant biedt (zittend) plek voor ca. 50 personen. Hier drink je goede koffie, en lees je de krant in de ochtendzon in de serre. We serveren biologische lunch en diner.

exclusief afhuren? informeer naar de mogelijkheden.

living logo
kitchen

begane grond

Kitchen

De imposante bar in de keuken vormt een fijne plek om elkaar aan het begin van de dag te ontmoeten met een cappuccino, of juiste de dag af te sluiten met een borrel. Hier serveren we ook het lunchbuffet.

exclusief afhuren? informeer naar de mogelijkheden.

kitchen logo
binnentuin

begane grond

Tuin

De ruime binnentuin (350 m2) kan bij goed weer worden gebruikt tijdens de lunch, of voor (kleine) break-outs. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier na afloop even een drankje te drinken in de zon.

werfkelder

grachtniveau

Wharf Cellar

Ga de trap af in de hal en je bereikt de historische werfkelder van Quinton House. Deze ruimte heeft geen vaste functie; laat je fantasie de vrije loop! Stap naar buiten en je staat op de werf waar je heerlijk een drankje kunt nuttigen of op een SUP stapt.

wharf cellar logo
great chamber

1e verdieping

Great Chamber

Op de 1e verdieping vind je de grootste kamer met een capaciteit van maximaal ca. 90 personen. Hoge plafonds, veel daglicht en een prachtig uitzicht over de mooiste gracht van Utrecht. Voorzien van 85" en extra 55" beeldscherm en audio. De zaal is in twee ruimtes op te delen via een geluiddichte scheidingswand.

1 dagdeel vanaf  500,-  2 dagdelen vanaf € 900,-

great chamber logo
drawing room

1e verdieping

Drawing Room

Deze kamer strekt zich uit over de volle breedte van het huis en is hierdoor erg licht. In theateropstelling passen er maximaal 50 mensen in de kamer. De natuurlijke tinten in het interieur sluiten mooi aan bij de tuin waarop je uitkijkt. Via de openslaande deuren bereik je het dakterras waar je koffie drinkt in de zon. Voorzien van 85" beeldscherm en audio.

1 dagdeel € 400,-  2 dagdelen € 700,-

drawing room logo
pantry

1e verdieping

Pantry

Deze kamer heeft misschien wel het mooiste uitzicht van het huis: je overziet de gracht, de Quintijnsbrug en kijkt zo tot aan het einde van de Zuilenstraat. Hier nuttig je (circulaire) koffie, biologische thee of een snack, en praat je bij met medecursisten of collega's in een van de loungestoelen.

pantry logo
sky parlor

2e verdieping

Sky Parlor

Bovenin het huis, aan de tuinzijde, vind je deze kamer waar altijd rust heerst. Het is hier erg stil, omdat de kamer alleen via een trap bereikbaar is en de akoestiek zeer goed is. Voorzien van eigen pantry en toiletgroep voor extra privacy. De capaciteit is maximaal ca. 50 personen. Voorzien van beamer en audio.

1 dagdeel € 300,-  2 dagdelen € 500,-

sky parlor logo
cabinet

2e verdieping

Cabinet

Voor intiemere bijeenkomsten tot circa 6 personen is deze kamer zeer geschikt. Door het warme interieur voel je je snel thuis. De kamer beschikt over een vaste centrale tafel met comfortabele stoelen. Er is een groot scherm aanwezig.

1 dagdeel € 175,-  2 dagdelen € 300,-

3.png
Quinton's office

2e verdieping

Quinton's Office

Op de tweede verdieping aan de grachtzijde vind je deze 'boardroom' met plek voor circa 10 personen. De prachtige houten tafel en comfortabele kuipstoelen zijn ook voor langere bijeenkomsten zeer geschikt. Aan de muur hangt een groot LED scherm.

1 dagdeel € 200,-  2 dagdelen € 350,-

2.png

Capaciteit van de kamers

sitting room logo

Sitting Room

theater     50 personen

u-shape   22 personen

kring         28 personen

cabaret    35 personen

great chamber logo

Great Chamber

theater     90 personen

u-shape   28 personen

kring         35 personen

cabaret    44 personen

drawing room logo

Drawing Room

theater     50 personen

u-shape   20 personen

kring         28 personen

cabaret    35 personen

sky parlor logo

Sky Parlor

theater     50 personen

u-shape   22 personen

kring         26 personen

cabaret    30 personen

bottom of page