Onze kamers

Ons huis heeft vele kamers, van klein tot groot. Er is een ruime tuin, een tuinhuis, een werfkelder met toegang tot de Gracht. Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren is mogelijk in het restaurant, de keuken of in de buitenlucht. Samen komen we tot een passend programma.

De vermelde prijzen zijn exclusief btw.

FOTO'S BINNENKORT ONLINE

begane grond

Sitting Room

Deze ruime kamer aan de grachtzijde van het huis ademt historie en karakter, met plafonds op bijna 4 meter hoogte. Geschikt voor groepen tot 55 personen. Voorzien van 85" beeldscherm en audio.

1 dagdeel € 350,-  2 dagdelen € 600,-

sittingroom.png

begane grond

Living

De Living vormt samen met de Kitchen het hart van het huis. Het restaurant biedt (zittend) plek voor ca. 50 personen. Hier drink je goede koffie, en lees je de krant in de ochtendzon in de serre. We serveren biologische lunch en diner.

exclusief afhuren? informeer naar de mogelijkheden.

living.png

begane grond

Kitchen

De imposante bar in de keuken vormt een fijne plek om elkaar aan het begin van de dag te ontmoeten met een cappuccino, of juiste de dag af te sluiten met een borrel. Hier serveren we ook het lunchbuffet.

exclusief afhuren? informeer naar de mogelijkheden.

kitchen.png

grachtniveau

Wharf Cellar

Ga de trap af in de hal en je bereikt de historische werfkelder van Quinton House. Deze ruimte heeft geen vaste functie; laat je fantasie de vrije loop! Stap naar buiten en je staat op de werf waar je heerlijk een drankje kunt nuttigen of op een SUP stapt.

wharfcellar.png