top of page
DSC_7053_SKY.jpeg

Trainingsruimte Utrecht

Organiseer je een training in Utrecht en ben je op zoek naar een trainingsruimte waar je de materie in een goede sfeer kan delen? Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen, alles perfect voor je geregeld is, en waar je geïnspireerd wordt door de geschiedenis en het decor? Dan is Quinton House dé ruimte voor jouw training.

Waarom?

  • Keuze uit trainingsruimtes van verschillende grootten voor groepen van verschillende formaten (4 t/m 95 personen);

  • Makkelijk te bereiken met OV, auto en fiets, of via een prachtige wandelroute langs de Utrechtse gracht;

  • Geschikt voor trainingen, teamsessies, strategische overleggen, informatiebijeenkomsten, teambuilding en conferenties.

  • Uitstekende voorzieningen, waaronder een eigen restaurant en bar waar de focus ligt op duurzaamheid;

  • Een historisch grachtenpand in boutique-stijl met een eigen dakterras en grote binnentuin.

vergaderlocatie utrecht centrum
Vergaderlocatie Utrecht binnenkant

Offerte aanvragen trainingsruimte Utrecht

Nieuwgierig naar de mogelijkheden? Reserveer direct één of meerdere trainingsruimtes, of maak een vrijblijvende afspraak om in levende lijve de sfeer te komen proeven. Wij doen graag een voorstel voor een op maat gemaakt programma.

 

Bel ons op 030 - 227 1569.

Training organiseren in stijl

Quinton House is een bijzondere plek om een training te organiseren. De charme van een 17e-eeuws pand smelt samen met het comfort van nu. Je voelt hier de rijke geschiedenis van de vroegere doeleinden van het pand: van luxe woonhuis tot weeshuis. Bovendien is Quinton House dé trainingslocatie voor professionals uit heel Nederland, dankzij de eenvoudige bereikbaarheid met auto, openbaar vervoer en fiets.

Of je nu een intieme ruimte nodig hebt voor workshops, of een grote zaal voor één of meerdere uitgebreide trainingen, bij Quinton House vind je precies wat je zoekt. Naast onze veelzijdige trainingsruimtes bieden we je ook een ruime binnentuin, perfect om in de pauze te vertoeven voor een heerlijke biologische lunch.

 

Bij ons wordt iedere training een memorabele gebeurtenis.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze bijzondere trainingsruimte in Utrecht? Vraag vandaag nog een offerte aan of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DSC_7018_SITTING.jpeg
20240304_BFoto_20240304 LocatieTour Utrecht_AV6A5300_PANTRY1.jpeg
DSC_6758_CABINET.jpeg
Sfeerimpressie interieur

Flexibiliteit en betaalbare klasse

We begrijpen dat elke training uniek is. Daarom bieden we je een trainingsruimte die dit reflecteert. Daarbovenop bieden we flexibiliteit en betaalbaarheid in de vorm van:

  • Verhuur per dagdeel

  • Flexibele meubelopstellingen

  • Verschillende ruimtes en prijsklassen, zodat je altijd vindt wat je zoekt

Van alle faciliteiten voorzien

microfoon logo
airco logo
whiteboard logo
wifi logo
schrijfwaren logo
led scherm logo

Zeer grote (85 inch) displays

Audio (microfoon optioneel)

Flip-overs en whiteboards

Airconditioning

Vergaderaccessoires en schrijfwaren

Gratis Wi-Fi

Duurzaamheid op je bord

Image by Anh Nguyen

Bij Quinton House is duurzaamheid geen modewoord, maar een belofte die je proeft. Onze gerechten zijn samengesteld uit biologische en lokaal ingekochte ingrediënten, die versheid en kwaliteit waarborgen die je verdient. Kies je voor een snelle snack of een uitgebreide lunch? Elk gerecht weerspiegelt onze toewijding aan zowel het milieu als aan excellente culinaire ervaringen. Door te kiezen voor Quinton House, geniet je van heerlijk eten terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Denk hierbij aan de hele dag beschikbare biologische thee, circulaire koffie en water. In ons restaurant, De Living, serveren we lunch, diner of borrel. Ook onze binnentuin is beschikbaar voor de lunch wanneer het mooi weer is. Trek tijdens de training? Vind fijne snacks en bites in de Kitchen en Pantry’s die verspreid zijn over het gebouw.

Benieuwd naar onze lunches, diners en borrels? Dat verzorgen we graag voor je! Bekijk hier onze arrangementen in eten en drinken.

Een training om nooit te vergeten

Het kiezen van de juiste trainingsruimte is belangrijk voor het waarborgen van een succesvolle sessie. Bij Quinton House gaan we verder dan alleen het bieden van een trainingsruimte; we creëren een ervaring.

 

Door de combinatie van onze rijke historie, eersteklas faciliteiten en persoonlijke service, wordt jouw training gegarandeerd een succes. En na een productieve dag? Geniet dan van onze prachtige tuin, of laat jezelf en je deelnemers verwennen met onze biologische en lokaal ingekochte maaltijdopties.

Boek vandaag nog jouw trainingsruimte in Utrecht bij Quinton House en ontdek zelf waarom we zoveel meer zijn dan alleen een trainingslocatie. Hier wordt leren een beleving. Plan je volgende training bij Quinton House en ervaar het zelf!

DSC_6895.jpeg

Capaciteit vergaderruimtes

Sitting Room

theater     50 personen

u-shape   22 personen

kring         28 personen

cabaret    35 personen

sitting room logo

Sky Parlor

theater     50 personen

u-shape   22 personen

kring         26 personen

cabaret    30 personen

sky parlor logo

Great Chamber

theater     80 personen

u-shape   28 personen

kring         35 personen

cabaret    44 personen

great chamber logo

Cabinet

Boardroom 6-8 personen

3.png

Drawing Room

theater     50 personen

u-shape   20 personen

kring         28 personen

cabaret    35 personen

drawing room logo

Quinton's office

Boardroom 10-12 personen

2.png
vergaderlocatie utrecht cs

Makkelijk bereikbaar

Quinton House ligt midden in de stad. Wij zijn goed en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, de fiets en auto en zijn ook dichtbij Utrecht Centraal.

bottom of page