top of page

Vacature Locatiemanager

Bij Quinton House ontmoeten mensen elkaar in een huiselijke sfeer aan de prachtige, historische Nieuwegracht in Utrecht. Onze ruimtes zijn geschikt voor trainingen, conferenties, heidagen en vergaderingen. We leggen onze gasten in de watten met verrassende bites, goede koffie en heerlijke lunches. Wij zijn op zoek naar een gastvrije en georganiseerde locatiemanager voor 28 á 32 uur per week. Het betreft een duo-baan samen met een collega-locatiemanager.

Wat ga je doen?

Je wordt blij van enthousiaste gasten en goed georganiseerde events. Je bent verantwoordelijk voor een vlekkeloze organisatie van alle bijeenkomsten op onze locatie. Je behandelt reserveringsaanvragen, onderhoudt goede relaties met (vaste) opdrachtgevers en werkt aan communicatie en marketing. Voor de uitvoering van de events inventariseer je wat nodig is op het gebied van onder meer personeel, catering en materialen. Vervolgens schakel je deze op een efficiënte manier in. Tijdens de bijeenkomsten stuur je medewerkers aan en ben jij zelf het aanspreekpunt voor de organisator.

Wat neem je mee?

Als locatiemanager ben je een echt organisatietalent. Je kan goed werken in een omgeving waar van alles tegelijk gebeurt, zonder daarbij het overzicht te verliezen. Je bent gastvrij en krijgt energie van blije gezichten bij onze gasten. Daarnaast ben je in staat om een team van (flex)krachten op te bouwen, aan te sturen en te onderhouden. Vanuit je eerdere ervaring met hospitality denk je mee over zaken als sfeer en beleving, omgang met gasten, inhoud en presentatie van F&B.

Werktijden en -uren

De meeste (maar niet alle) bijeenkomsten vinden plaats van maandag t/m vrijdag, tussen 8.30 en 17.30 uur. Inclusief voorbereiding en afsluiten start je daarom regelmatig om 8.00 uur en/of werk je tot 18.30 uur. Tijdens de (school)vakanties is het aanzienlijk rustiger. Daarom staan wij open voor een 'schoolrooster', waarbij je in de schoolvakanties niet of weinig werkt.

Wat bieden wij jou?

Quinton House is een relatief nieuwe plek waar nog veel ruimte voor ontwikkeling bestaat; hiervoor zijn jouw ideeën erg welkom! Je werkt op misschien wel het mooiste plekje van Utrecht. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte om de dingen op jouw manier te organiseren. We bieden een prima salaris en je kan regelmatig een training of opleiding volgen.

Enthousiast geworden?

Leuk! Stuur je cv en motivatie naar Marc Gebuis (marc@quintonhouse.nl).

bottom of page